На відміну від звичайної редьки, дайкон не містить гірчичних масел, а тому не має настільки сильного аромату та гіркого смаку. Цю редьку вживають в різному вигляді: сирою, маринованою та як гарнір до багатьох страв. Її додають в традиційний японський суп, тушкують з восьминогом, кальмаром або іншими морепродуктами. Також дайкон засолюють або засушують.
Дайкон містить значну кількість вітаміну С. Він підвищує захисні властивості імунної системи, виводить з організму шкідливі речовини і токсини, покращує роботу травної системи і здійснює бактерицидну дію на весь організм людини, захищаючи його від інфекційних хвороб. Японська редька містить активний фермент, що сприяє переварюванню організмом крохмаловмісних продуктів.
В нашому інтернет-магазині АСА-Маркет ви можете купити редьку дайкон, а також величезний вибір іншої продукції з категорії Овочі з оперативною доставкою по м. Київ та населеним пунктам Київської області.
Отзывы покупателей