Рисовий оцет для суші """"АСА-СЯ"""" безумовно є продуктом, без якого неможливо собі уявити давно набувшої популярності в Україні східної страви. На смак цей вид оцту дуже м'який, а сам він володіє відмінними бактерицидними властивостями, адже безліч страв японської кухні створюються саме зі свіжої риби.
Застосування рисового оцту поширюється далеко за межі суші, ролів, сашимі і взагалі японської кухні. Його додають у салати, соуси, маринують рибу і м'ясо, а також випічки. Білим рисовим оцтом """"АСА-СЯ"""" можна доповнити фритюр, в якому надалі смажитимуться морепродукти. Ним можна замаринувати рибу або заправити салати (зокрема """"суномоно) й соуси.
Рисовий оцет для суші має ряд корисних якостей і властивостей: він містить амінокислоти, які необхідні для регенерації клітин, вироблення енергії і нормалізації обмінних процесів. Також у ньому є легкозасвоювані форми кальцію, за рахунок якого оздоровлюються кістки та суглоби. Має продукт в достатній кількості й калій, який дозволяє збалансувати водно-сольовий баланс в організмі.
В нашому інтернет-магазині АСА-Маркет Ви можете купити оцет рисовий для суші """"АСА-СЯ"""", а також величезний вибір іншої продукції категорії Оцет з оперативною доставкою по Києву та області."""
Отзывы покупателей