У кулінарії корінь петрушки використовується сирим, а також трохи запеченим або підсмаженим. Він додається до салатів, супів, запеченої риби та м'яса, соусів. Щодо супів та соусів, корінь петрушки до них можна додавати трішки підпеченим - таким він надасть їм особливого та оригінального кольору й аромату.
Корінь петрушки збагачений ефірними маслами і, звісно, у ньому багато мінеральних речовин та вітамінів. За вмістом вітамінів С і бета-каротину корінь петрушки, як і зелень рослини, виграє у лідерів - лимона та моркви. Кореню петрушки приписують бактерицидну дію.
В нашому інтернет-магазині АСА-Маркет Ви можете купити корінь петрушки ваговий, а також величезний вибір іншої продукції з категорії Корнеплоди з оперативною доставкою по м. Київ та населеним пунктам Київської області.
Отзывы покупателей