Хімічний склад винограду, без оглядки на приналежність до того чи іншого сорту, характеризується високим вмістом моно- і дисахаридів, вітамінів B9, C, H, P, калію, кальцію, магнію, натрію, фосфору, а також заліза, йоду, кобальту, марганцю, міді, молібдену, фтору й цинку.
Використання винограду в кулінарії залежить від того, до якого конкретного різновиду він належить. Зокрема, столові сорти вживаються в їжу переважно в свіжому вигляді, як самостійний десерт або ж разом з іншими фруктами в складі салатів та інших страв. Також з ягод винограду роблять джеми, компоти, соки та вина.
В нашому інтернет-магазині АСА-Маркет ви можете купити виноград рожевий ваговий, а також величезний вибір іншої продукції з категорії Фрукти та ягоди з оперативною доставкою по м. Київ та населеним пунктам Київської області.
Отзывы покупателей